WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 2.00 /5

Андроид:Zombies, Run! Free

Подгответе се за епска авантура. 1,000,000 повеќе и повеќе корисници се приклучи се!Zombies, Run! Free ултра-длабок игра. Сте биле херој задача, и извонредно зомби игра.Додека го прават спортот во исто време, ви се обидува да избега од зомби.Во реално време зомби игра. Категории: Спорт, Игри Оперативен Систем ANDROID.

Zombies, Run! Free imageZombies, Run! Free imageZombies, Run! Free imageZombies, Run! Free imageZombies, Run! Free image
Zombies, Run! Free

преземете

  • Лиценца : Слободни
  • Верзија : 4.1.2
  • Големина : 244 MB
  • Оперативен Систем :
    • ANDROID
  • Оперативен Систем Верзија : 4.0
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-10-05